Строите гараж за колата си? Вълнува Ви въпросът за дизайн на гаражната врата?

Вълнува Ви въпросът за дизайн на гаражната врата? Ако е невъзможно да се направи отделен вход в гаража, можете да поръчате врата на вратата без праг, вградена в крилото на секционната врата. Вградената вратичка значително увеличава цената на портата, но осигурява допълнително удобство. Секционните врати се отварят вертикално нагоре, а вградената вратичка винаги се отваря навън, което означава, че няма пречки за отваряне на крилото. Ако пътната повърхност се склони нагоре в близост до отвора, допълнителната вратичка не може да се отвори.

Нашата фирма „Логел“ ООД,  предлага високо качество, в резултат на прецизен работен процес и строг контрол на технологичните операции. Ние сме в гр. София, ул. „Българска легия“ 41А. Телефон за контакт с нас: (02) 489 4919.

Вълнува Ви въпросът за дизайн на гаражната врата?

Когато поръчвате автоматична врата за гаража Ви (това е гаражна врата плюс електрическо задвижване), комфортът при тяхното използване е гарантиран. Много е удобно да отваряте и затваряте портата, без да напускате колата при всяко време. Можете да спестите значителна сума пари, без да поръчате странична врата или врата за врати в крилото на секционната врата, но ако планирате да използвате порта с автоматично управление, трябва да предвидите възможността за ръчно управление на портата.

Това може да бъде много полезно в случай на прекъсване на електрозахранването (ситуацията е позната на всички). За да направите това, трябва да поръчате „аварийно освобождаване“ на устройството.

Монтажът на секционни гаражни врати в правилно подготвен отвор не създава затруднения. Сглобените порти ще служат вярно в продължение на много години, с навременна поддръжка, в сроковете, препоръчани от производителя.

Секционни гаражни врати: какво трябва да знаете преди да купите

Решили ли сте да си купите гаражна врата? Нека разгледаме на какво трябва да обърнете внимание, от какво да изберете, какво представлява секционната врата, преди да направите поръчката.

Определете вида на монтажа на гаражната врата.

Преди да поръчате гаражна врата, трябва да направите измервания и да определите какъв е размерът от отвора до тавана на Вашето помещение. Ако това разстояние е до 35 см – видът на инсталацията ще бъде нисък, от 35 до 100 см – стандартен и над един метър – увеличен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *