Почистване на домове след отдаване под наем

Етапите на почистване на домове след отдаване под наем

Основните характеристики на пазара на недвижими имоти по всяко време са неговото разнообразие и висока активност на участниците. Това до голяма степен се дължи на постоянното търсене на различни категории недвижими имоти. Такъв тип услуги като отдаване под наем на апартаменти е особено търсен. Освен това този тип услуга има свои собствени характеристики. По-специално, наемателите често не се грижат за почистването и поддръжката на апартаментите.

Следователно, когато срокът на наема приключи, такива апартаменти не изглеждат най-добре, което може да повлияе неблагоприятно на перспективата за последващо отдаване под наем на апартамента. Оттук и необходимостта от качествено почистване на домове след отдаване под наем.

В основата си почистването на апартамент след наем не се различава много от общото почистване. Междувременно наемодателят понякога е труден сам да почисти апартамента, тъй като тази работа е много трудоемка.

Почистването на апартамент след наем се състои от следните основни етапи:

-Почистване, дезинфекциране и подреждане на банята и кухнята;

-Почистване на всички повърхности, килими и мебели;

-Отстраняване на прах;

-Измиване на всички стъклени повърхности;

Разбира се, ако някой елемент от интериора в апартамента е бил повреден или развален по време на наема, ще бъде трудно да го върнете в първоначалния си вид. Независимо от това е напълно възможно да почистите апартамента и такива работи са сред услугите, предоставяни от нашата компания Топклининг, с адрес във Великобритания в Лондон; email: office@topcleaninggb.co.uk.

Свързвайки се с нас, можете да разчитате на почистването на апартамента, след като лизингът ще бъде извършен на висококачествено ниво и във възможно най-кратък срок. Ключът към това е високото ниво на професионализъм на нашите служители.

Принципът на нашето почистване на апартаменти под наем е индивидуален подход към всеки обект. Във всички случаи се изготвя работен план преди започване на почистването на апартамента, който отчита желанията на клиента. Това помага да се увеличи ефектът и да се подобри координацията на нашите служители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *