Отслабвайте правилно и леко

Отслабвайте правилно и леко в определеното от Вас време

Как е правилно и напълно здравословно да отслабваме.

Отслабвайте правилно и леко. Правилната загуба на тегло е килограм на седмица. Това са 4 кг на месец. Да, ще отслабвате по-бавно, но няма да наддавате скоро. И това е голям плюс. И така ще промените изцяло начина си на хранене.

Движете се много, ако искате да отслабнете.

Ако не се занимавате със спорт в специализирани клубове, опитайте се да ходите всяка вечер и да правите определена програма от упражнения у дома през деня. Не оставайте прекалено заети на работното си място. Станете и се разхождайте из офиса на всеки 20-30 минути. Когато се движите, тялото се съживява, освобождава се от излишните резерви и се обогатява с кислород.

Измерете параметрите си и забравете, че отслабвате

Подарете си начин на мислене, че възприемате здравословен начин на живот, който ще ви помогне да се подобрите. Наслаждавайте се на процеса и поддържайте позитивно отношение. Направете снимка, претеглете се и измерете основните параметри на тялото, преди да започнете курса, за да оцените резултатите от вашите усилия.

Фитнес програма за бързо отслабване

Можете да правите упражненията през ден, така че тялото да има време да се възстанови. Тренировката е подходяща както за жени, така и за мъже.

Първо направете загрявка: лек джогинг на място, сгъване на тялото надясно и наляво, клякане (10-15 пъти) и произволни махове на ръцете.

След това преминете към основната тренировка. Отначало всяко упражнение се прави в 2-3 серии по 10-20 повторения. Паузата между сетовете е не повече от две минути. Натоварването постепенно се увеличава.

1. Класически упражнения за повдигане на торса

Изходното положение е легнало по гръб. Закрепете ръцете си зад главата или върху гърдите. Разтворете лактите в страни. Свийте леко краката си под ъгъл 45-60 градуса и ги повдигнете от пода.

Сега започнете да повдигате главата си. Изпънете брадичката си към гърдите. Стигнете до максималната възможна точка за вас и се върнете в изходна позиция. Ако стане трудно, придвижете се до дивана и хвърлете краката си върху него. Или просто сгънете краката си под ъгъл от 90 градуса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *