На какво обръщаме внимание при покупка на евтина врата за къща – 2 част

Стилната и евтина входна врата трябва да :

Тя трябва да бъде в хармония с интериорния дизайн и в същото време надеждно да защитава къщата от негативните ефекти на природата, да играе ролята на отличен шумо и топлоизолатор и да поддържа комфортен микроклимат в къщата.

Купуването на евтини врати за вашия дом е доста трудна задача. Необходимо е не само да изберете модел за цената, но и да вземете предвид много други фактори при покупка. Металните улични врати трябва да бъдат:

Надежност и издържливост са основни изискавания при покупка на евтина врата

Надежден. Ето защо си струва да се обърне внимание на дебелината на стоманения лист, използван в металната конструкция, и вида на ключалките. За надеждна защита на къщата от кражба с взлом е по-добре да изберете евтини модели с дебелина на листа 1,5 мм и две надеждни брави.

Издръжлив. Устойчивостта на вратата на механично натоварване се осигурява от наличието на усилватели и подсилени панти.

Имат атрактивен завършек. За това се използва покритие на вратата, което е устойчиво на ултравиолетова светлина, валежи и ниски температури.

Притежават висока топло и звукоизолация. Кухината на входната врата обикновено се запълва с минерална вата или пяна, което намалява загубата на топлина и нивото на проникване на шум отвън. А двойна гумена уплътнителна примка, минаваща по ръба на крилото, подобрява изолацията на вратата.

Ние сме Феникс Корект.

  • Шоурумът ни е в : гр. София, ул.“Г.С.Раковски 29″.
  • Телефон за връзка с нас: +359 877 300 789.

Когато купувате евтини входни врати за частна къща, трябва да обърнете внимание на модели, които се различават по някои от характеристиките си от обикновените метални врати:

Първо, те трябва да принадлежат към 3-ти клас на безопасност.

Второ, да има противопожарни характеристики. Такава врата няма да позволи на огъня и дима да се разпространяват бързо и лесно, което е особено важно за частна къща.

При покупка на евтина врата за частна къща собствениците трябва да решат проблема с оптималното съотношение на цена, надеждност и топлоизолационни свойства. Има много опции, всяка от тях има плюсове и минуси.