кетъринг фирма

VIP-кетъринг фирма – първокласен кетъринг

Отново за видовете кетъринг

При подписване на договора за услуги на кетъринг фирма и клиенти се договарят за менюто и срока за доставка на разпоредбите.

Транспортен кетъринг фирма е предоставянето на готови ястия за служители и пътници във въздушен, железопътен, морски, автомобилен транспорт. Кетърингът включва доставка на продукти до мястото и часа на тръгване и / или доставка на продукти по целия маршрут.

В този случай съставът на храната се определя от транспортната компания. Приготвянето на храна обикновено се извършва от организации за кетъринг на трети страни, с които транспортната компания сключва договореност.

-Кулинарен кетъринг (готварство) – приготвяне и продажба на ястия „to go“ или с доставка до клиента. Този тип кетъринг включва например продажбата на пакетирани сандвичи, сладкиши, безалкохолни напитки по време на публични събития – фестивали, спортни състезания и т.н.

В зависимост от статуса на клиента има:

  • VIP-кетъринг-първокласен кетъринг: най-добрите готвачи, висококвалифицирани сервитьори, ястия „гурме кухня“. Поръчва се, като правило, за малка група хора или дори за един клиент. Ястията се приготвят непосредствено преди сервиране, като се използват най -модерните технологии за кетъринг.
  • Масов кетъринг е услуга на масово събитие или голяма група потребители. Кетъринг в обичайния си смисъл – столове в промишлени предприятия, кетъринг в хотели, пансиони и др. Приготвянето на храна и обслужване в този случай стриктно отговаря на стандартите, разработени за индустрията

Независимите видове кетъринг включват:

  • Социален кетъринг- кетъринг за организации с нестопанска цел: детски градини, училища и други образователни институции, болници, приюти, поправителни институции, армията и др.
  • Индустриален кетъринг – кетъринг в големи и средни промишлени предприятия, които имат собствено заведение за хранене (фабрични столове). За да спестят пари, фабриките отказват да организират и поддържат собствена храна и поръчват готови храни от специализиран комбинат. Поради индустриалното хранене, компанията намалява разходите за персонал. В отделението за кетъринг остават няколко души, които отговарят за затоплянето и раздаването на храна, както и за почистването на стаята.
Синтетичните килими

Синтетичните килими

Синтетичните килими

Най-популярното качество на влакната за синтетични килими от ново поколение е HeatSet. Килимите, които са направени от това влакно, изглеждат напълно като вълнени килими.

За да се получи влакно Hit Set, преждата BCF се обработва термично, опъва се и се усуква около оста си (колкото повече усукване, толкова по-добро качество, но и по-скъпа цена). Hit Set влакното има по-добри антистатични свойства и по-дълъг живот от влакната BCF.

Срокът на експлоатация на килим от полипропиленово влакно Hit Set е средно от 5 до 10 години (в зависимост от качеството на продукта и интензивността на използване).

Синтетичните килими. Третото поколение полипропиленова прежда е нишката Frize. Тази нишка се получава от нишките Hit Set, които се усукват в две нишки, след което се дават S и Z-образни къдрици на нишките и се обработват при много висока температура и влажност. Две усукани нишки и механична термична обработка правят структурата на преждата още по-подобна на структурата на вълната, преждата придобива оригиналния ефект „къдрене“. Това влакно е с малко по-дебел диаметър в сравнение с влакната Heath Set, има по-голяма еластичност и благодарение на смесването на нюанси от един и същи цвят се създава усещане за по-богати цветове. Най-новата технология на влакната при полипропиленовите килими е да даде възможност за кримпване на прежди от естествена вълна и по този начин получаване на вълнена усукана прежда или Wool-Frize.

Предимства на полипропиленовите килими

-ниска цена

-антистатичен характер

-не се намокря с вода, следователно, отблъсква петна на водна основа

-полипропиленовата нишка е боядисана по време на нейното производство, така че килимите винаги са устойчиви на цвят и не избледняват на слънце

-не причиняват алергии

-лекота на почистване

Недостатъци на полипропиленовите килими:

ниска устойчивост на износване при интензивна употреба

слаба, недостатъчна пожарна безопасност.

Доброто съдържание за SEO

Какво прави доброто съдържание за SEO оптимизацията?

Доброто съдържание за SEO оптимизацията?

Както веднъж Бил Гейтс каза: „Съдържанието е крал“, и това все още е вярно. Какво означава това за вас по отношение на оптимизацията за търсачки? Колкото по-добро е съдържанието, толкова по-високи позиции в SERP ще претендирате. Това е просто! Но какво различава лошото съдържание от доброто?

Уникално писане за Доброто съдържание за SEO

За цялото съдържание (писмено, аудио и видео), правилната граматика, правилното изписване и ясният стил са от съществено значение както за Google, така и за потребителя, който го консумира. Пишете естествено, пишете за аудиторията си и не се изкушавайте да опитате да подведете Google, като добавите думите, които искате да класирате няколко пъти (наречени „пълнене с ключови думи“). Тази тактика не работи и води до лошо потребителско изживяване. Google иска да изключи това (те изрично казват на своите оценители по качество да го отхвърлят).

Уместност

Наличието на съдържание, което наистина адресира проблемите, пред които е изправена вашата аудитория, е жизненоважно. Ако искате Google да препоръча вашето съдържание на своите потребители, това съдържание трябва да им донесе стойност. Това означава да бъдете изключително подходяща информация и да предоставяте полезно решение на проблема или въпроса на потребителя. В по-широк мащаб, последователното създаване на подходящо, полезно съдържание, което решава проблемите на потребителите, показва на Google, че разбирате аудиторията си и че се стремите да им донесете полезно съдържание – и това поражда доверие.

Затова се съсредоточете върху това да донесете реална стойност на вашата аудитория с всяко съдържание, което създавате. За да донесете реална стойност, трябва да се съсредоточите върху намерението на потребителя.

 

Условия за търсене

Какво търси вашата публика? Специалистът по SEO оптимизация трябва ясно да разбере своята аудитория, за да предоставя само най-добрите ключови думи и теми за предстоящо съдържание..

Когато съставяте солиден и проучен списък, помислете много за намерението, което стои зад техните търсения и въпроси. Понякога ще е очевидно? Често търсенията и въпросите са двусмислени и намерението не е очевидно веднага. Трябва да разберете аудиторията си и да предоставите ценно съдържание, което отговаря на целите на заявката им.