Видове контейнери за строителни отпадъци

Видове контейнери за строителни отпадъци

Резервоари, проектирани за 8 м3, се инсталират по време на ремонт на апартамент или при изграждане на малки предмети. Подходящ за съхранение и транспортиране на битови и неопасни отпадъци. За да се придвижите, контейнерът се зарежда върху амортисьор на асансьора или отпадъците се поставят в задната част на камион за боклук със задно натоварване.

Резервоари с обем 20 m3 се използват за извозване на обемисти отпадъци. Резервоарите от този тип се поръчват първо, ако на етапите на работа има демонтаж на конструкции, разчистване на територията или се предполага работа върху голям обект. Бункерът може да се зарежда ръчно или механично. Относително ниската странична височина позволява зареждане на резервоара, без да се изважда от машината.

Видове контейнери за строителни отпадъци. Контейнери под наем – ЕТ Мартела , адрес: Гр. София, жк. Дружба 1, бл. 44, вх. А, ап. 2. Обадете ни се на телефон: 0897/897 266. Очакваме Вашите поръчки.

В крайната стена на резервоара има две заключващи се врати за изхвърляне на отпадъци. На противоположния край има кука на товаро-разтоварния механизъм. Напълненият контейнер се заменя с празен и се изважда от тежкотоварно превозно средство, оборудвано със система „мулти-лифт“.

Контейнери с вместимост 27 м3 се използват за преместване на големи, но не тежки отпадъци.

Товаренето става механично през горния ръб на страната или ръчно през вратите в крайната стена. Оборудван с ролкови механизми за товарене и разтоварване от боклукчийски камион.

Резервоарите с обем 30 и 32 м3 имат същото оборудване като резервоарите за 20 и 27 м3. Върху тях са инсталирани допълнителни ребра за усилване, за да се избегне деформация по време на транспортиране на тежък скрап. Боклукът може да се транспортира в контейнерите на колички или товарачи или да се натовари с трактор през горната дъска. Те се използват за транспортиране на строителни и насипни отпадъци, както и течни и полутечни отпадъци.

Размери на контейнерите

Кофите за 8 м3 имат следните външни размери (в мм):

Дължина 3550.

Ширина 2000.

Височина 1500.

Вътрешните размери зависят от дебелината на стената. Като правило те са: 3500 x 1850 x 1500 mm.

Размери на резервоарите за 20 m3 (в mm):

Дължина 6240.

Широчина 2460.

Височина 1930 г.

Вътрешни размери на бункера: 5900 x 2280 x 1470 mm.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *